Evenemang

Här kan ni läsa om pågående och kommande evenemang på Sörbygdegården. Vill du veta vad som händer på Sörbygdegården den närmsta tiden? Se då kalendern i listan till vänster!

evenemang

Pingis
Tills vidare är onsdagskvällar pingiskvällar då alla är välkomna att delta.

Även andra kvällar kan du spela pingis i Sörbygdegården. Kontakta Krister Dynesius 070-220 89 10 för besked om nyckel.

OBS!
I båda fallen gäller om lokalen inte är  bokad för annan aktivitet.

I vår kalender på hemsidan under fliken Evenemang finner du kalendern.

Gymnastik
Gymnastiken fortsätter som vanligt med start måndagen den 17 september klockan 10.00 och därefter samma tid måndagar (se även kalendern)

Det finns plats för fler deltagare. Ingen föranmälan behövs, utan det är bara att komma till Sörbygdegården. Om tiden inte passar, finns det möjlighet att starta även på t.ex. kvällstid, om det finns tillräckligt stort intresse. Kontakta i så fall: Maj Britt Lundqvist 070-286 26 97.

Lek och trivs på Sörbygdegården
Tisdagar jämna veckor, 18.00–19.30, med nystart den 6 februari träffas vi för att umgås, leka pyssla, spela spel och fika. Det kommer att finnas lite olika spel, pyssel, böcker, pingisbord, innebandy, bollar lego m.m. Ta med barnen, grannen, mor- och farföräldrar för att umgås och leka med oss på Sörbygdegården.

Idéer och förslag på hur verksamheten kan utvecklas/förbättras tas gärna emot. Tanken är att Ni skall var med och skapa ett trevligt ställe att umgås på!
Om Ni har förslag på vad som skall finnas eller om Ni har frågor och funderingar, så ring oss. Vi blir även mer än glada om någon av Er vill komma och hjälpa till dessa tisdagskvällar.

Välkommen! Vi ses den 5 september
Annica Nilsson 070-253 48 38 eller Therese Edin 073-846 38 00 

Fler aktiviteter som kan komma igång under året, om intresse finns

Dans Kontakta Maj Britt Lundqvist 070-286 26 97.

Bingo Kontakta Maj Britt Lundqvist 070-286 26 97.

Som du ser, finns det ett antal förslag till aktiviteter i Sörbygdegården! Passar något eller några av förslagen så är du välkommen att delta.

Är det någon aktivitet du saknar eller letar du en lokal till någon aktivitet, kontakta oss via hemsidan, Facebook, e-post eller telefon till någon av oss i styrelsen.

Vi söker aktivt efter nya evenemang/aktiviteter som passar bygdens ungdomar. Hjälp oss gärna med förslag.